'EVERYONE HAS A STORY TO TELL, SO LET ME HELP TO TELL YOURS'

Mijn naam is Dominique en ik ben een fotograaf, videograaf én content marketeer. Een visuele creatieveling met een marketing achtergrond. Die er samen met jou voor kan zorgen dat jouw bedrijf naar een hoger niveau wordt getild. 

We starten met het maken van een content plan. Het enige wat hiervoor nodig is een lekkere kop koffie en een gezellig gesprek. En ik doe de rest! Zodat jij als ondernemer jezelf kan focussen op wat je het liefste doet. 

OVER

MIJ

Besparing van tijd
Door in mij te investeren kun je je eigen tijd besteden aan andere belangrijke taken binnen je bedrijf. Dit kan helpen om je bedrijf efficiënter te laten draaien en om meer tijd te hebben om te werken aan groei en ontwikkeling.Hogere kwaliteit content
Ik heb de vaardigheden en ervaring om hoogwaardige en professioneel ogende content te maken die aansluit bij de doelen van je bedrijf. Meer consistentie
Ik maak regelmatig nieuwe en relevante content voor je bedrijf, wat kan leiden tot meer consistentie in de boodschap en de merkbeleving. En dit zorgt ervoor dat je jouw doelgroep behoud en laat terugkomen voor meer.

reasons

Why?

01.

02.

03.


Wil je graag meer informatie of misschien wel meteen een kennismakingsgesprek inplannen? Vul hieronder het contactformulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op. 

Let's Connect

VERZEND!

THANK

YOU

Ik neem zo snel mogelijk contact met je op!