Mijn naam is Dominique en mijn passie ligt in het vastleggen van de meest waardevolle momenten: spontane lachbuien, warme interacties en de unieke band die jullie delen.

Al sinds mijn vijftiende draag ik een camera met me mee, waar ik trouwens veel liever achter sta dan ervoor. En ondanks dat ik weet dat het belangrijk is om jezelf ook te laten vastleggen, voel ik me daar niet altijd even comfortabel bij. Daarom begrijp ik mijn klanten erg goed als ze hetzelfde ervaren en vind ik het belangrijk om die spanning weg te kunnen nemen. 
Want sinds de komst van mijn twee zoontjes Jonah en Arvie, ben ik mezelf steeds meer bewust geworden van het feit dat foto's en video's niet alleen waardevol zijn doordat ik hun groei vast leg. Maar juist omdat Kenneth (mijn man) en ik er ook op staan. Deze beelden zijn zo belangrijk voor hen als ze opgroeien. En het maakt hun echt niets uit of we een bad hair day hebben of we een paar kilo kwijt hadden gewild. Als ze later maar terug kunnen zien hoeveel leuke herinneringen we hebben gemaakt samen.

Want wij als ouders zijn hun superhelden. En ik wil dat ze dat gevoel voor altijd kunnen vasthouden, ook als ik er ooit niet meer ben. DIT IS MIJN

VERHAAL

Dus neem nu even moment voor jezelf en blader door de foto's op je telefoon. Hoeveel beelden heb je waarop jij samen met je kinderen staat? 


Het klinkt misschien een beetje vreemd, maar ik ben er echt van overtuigd dat het als ouder je plicht is om te investeren in foto's en video's. Vooral in deze tijd, waarin het zo eenvoudig is om ze te maken. Je hebt altijd een telefoon bij je en maakt waarschijnlijk genoeg foto's van je kinderen zelf. Maar vaak is er één ouder die fanatiek de beelden vastlegt, waardoor diegene zelf nauwelijks op de foto staat.

Sinds de oprichting van Your Storyteller in 2019 heb ik te maken gehad met aanzienlijk verlies binnen mijn familie.
Ooms, tantes, mijn stiefvader... Dit zijn momenten waarop je onmiddellijk op zoek gaat naar foto's en video's om die persoon zo levendig mogelijk te kunnen herinneren. Maar ik had altijd te weinig, simpelweg omdat je er niet op deze manier over hebt nagedacht. De wens om nog een video te kunnen maken waarop in mijn stiefvaders lach kan horen of de manier waarop hij altijd 'Heeyy Dootje!' zei is enorm. Of dat ik nog een foto kon maken met ons allemaal samen. Deze gedachten overvielen me telkens weer, omdat bij velen van hen het gevoel van ongemak om op de foto of video te gaan overheerste.
Dus mijn streven is om zoveel mogelijk mensen te laten inzien dat je het ongemak niet moet laten winnen van de waardevolle herinnering. Het is namelijk de herinnering die telt!

"LAAT JE ONGEMAK NIET WINNEN VAN EEN WAARDEVOLLE HERINNERING"

"HET IS JE PLICHT ALS OUDER OM TE INVESTEREN IN FOTO'S eN VIDEO'S"

"iK VOEL ME DAAR NIET COMFORTABEL BIJ"

Verzend!

CONTACT