VERTEL MIJ MEER!

Iets meer dan vier jaar geleden ben ik begonnen met Your Storyteller, met als helder doel om verhalen vast te leggen en blijvende herinneringen te creëren voor mensen. Denk aan een speciale film die écht laat zien wie iemand is, een video die je terugbrengt naar dat ene moment, terug naar die persoon die je nu zo intens mist.

Als jij of iemand die je dierbaar is ernstig ziek is, staat je leven op zijn kop. Je hebt misschien veel afspraken in het ziekenhuis en leeft in een soort waas. Op dat moment is het begrijpelijk dat je niet altijd kunt nadenken over het vastleggen van je dierbare op video of met gesproken woord; er zijn immers voor je gevoel veel belangrijkere zaken waar je jezelf op moet richten. Maar helaas weet ik uit ervaring dat het hebben van tastbare herinneringen veel belangrijker is dan administratieve zaken goed regelen voor je nabestaanden.

Die schijnbaar simpele, onbelangrijke momenten worden kostbare herinneringen: een knuffel, een kus, een grappig verhaaltje, of een alledaagse bezigheid die jouw geliefde zo typeren, vastgelegd op video. Deze beelden voelen als een herdenkingsplek die je voor de rest van je leven op elk gewenst moment kunt bekijken. Dit maakt het gemis niet minder intens, maar het biedt troost wanneer je dit het hardst nodig hebt. 

Bij het maken van een herinneringsfilm plannen we eerst een uitgebreide kennismaking in om elkaar te leren kennen. We bespreken duidelijk wat jullie willen en hoe ik werk. Ook kijken we naar wat er mogelijk is, gebaseerd op de gezondheidssituatie. Want het is voor mij belangrijk dat jullie je helemaal op je gemak voelen, zodat ik de beelden en/of gesprekken zo natuurlijk mogelijk kan vastleggen.

REMEMBER ME

Een 'Remember me' story is al mogelijk vanaf 895,- maar dit is zo persoonlijk dus informeer hiervoor naar de mogelijkheden. 

Verzend!

CONTACT

"HET BIEDT TROOST WANNEER JE DIT HET HARDST NODIG HEBT"