Sinds de komst van mijn twee zoontjes, Jonah en Arvie, besef ik steeds meer hoe waardevol foto's en video's zijn. Als ouder voel ik sterk dat het onze plicht is om te investeren in het vastleggen van kostbare momenten. Dit doe je vast al elke dag door foto’s te maken van je kinderen met je telefoon. 

Maar het gaat niet alleen om het vastleggen van de groei van onze kinderen; het gaat om meer. Het gaat om het vastleggen van momenten waarop wij als ouders samen met hen op de beelden staan. Deze beelden zijn van onschatbare waarde voor onze kinderen terwijl ze opgroeien. En het maakt hen echt niet uit of we een 'bad hair day' hebben of een paar kilo zwaarder zijn dan gewenst. Het enige dat er echt toe doet, is dat ze later kunnen terugkijken op alle leuke herinneringen die we samen hebben gemaakt. Want wij als ouders zijn de superhelden van onze kinderen. En ik wil dat ze dat gevoel voor altijd kunnen koesteren, zelfs als ik er ooit niet meer ben.

Daarom bied ik vanaf nu met trots het 'Your Storybook' pakket aan, waarmee je niet alleen de groei van je kinderen vastlegt, maar ook de waardevolle momenten waarin jij als ouder een cruciale rol speelt. 

Dus, investeer nu in het vastleggen van jouw verhaal en creëer een blijvende herinnering voor de toekomst. Boek meteen 2 of 3 kortere sessies, elk met ongeveer 30 zorgvuldig geselecteerde foto's, en zie deze beelden samenkomen in een prachtig fotoalbum. Dit alles is beschikbaar vanaf 675,- euro.
Vul onderstaand contactformulier in voor de specifieke mogelijkheden en maak samen met mij jullie verhaal tastbaar en onvergetelijk.

Ik snap dat het misschien voelt als een grote uitgave, daarom is het mogelijk om dit bedrag in termijnen te betalen. Informeer hiervoor naar de mogelijkheden.

YOUR FAMILY STORY

Liever een losse fotoshoot boeken? Zie dan mijn onderstaande pakketten:

8 foto’s - The glimpse of your story - €215,-
15 foto’s - The miniature story - €275,-
25 foto’s - The best of your story - €355,- 
Alle foto’s - The full story - €425,- incl. fotoalbum

En het allerbelangrijkste is dat we geen tijdsdruk hebben zodat de kinderen kunnen doen wat ze willen doen, want ik wil dat het voor iedereen een leuke ervaring is. Dat zie je namelijk terug in de beelden!

Je ontvangt de foto’s binnen 3-4 weken. 

Verzend!

CONTACT


Wil je liever een video laten maken? Dat kan al vanaf 275,- euro informeer hiervoor naar de mogelijkheden.