VERTEL MIJ MEER!

Gezien de zorg en aandacht die jullie besteden aan elk detail van de bruiloft, is het logisch dat jullie nu op zoek zijn naar de perfecte beeldmaker om deze momenten op een unieke wijze vast te leggen. De stijl en werkwijze zijn daarin van cruciaal belang. Dus kies een foto- en/of videograaf die bij jullie past!

Mijn nadruk ligt op het creëren van een compleet verhaal, waarbij ik vrijwel niet regisseer maar juist registreer. Met uitzondering van de fotoshoot en groepsfoto's natuurlijk. Op deze manier probeer ik met mijn beelden zoveel mogelijk de emotie van de dag vast te leggen en alle details te vangen om extra diepgang en context te geven aan jullie verhaal.

Om jullie verhaal zo compleet mogelijk vast te leggen, geef ik de voorkeur aan een aanwezigheid die alle aspecten omvat, zodat het van begin tot eind een samenhangend geheel vormt.

Tijdens jullie dag zal ik er alles aan doen om het geheel tot een waardevolle herinnering te maken, niet alleen door het eindresultaat, maar juist ook door wie ik ben. Ik ga er stiekem al vanuit dat mijn werk jullie aanspreekt als jullie contact met mij opnemen. Maar dat er tussen ons een klik is, is misschien nog wel belangrijker. Ik wil graag van toegevoegde waarde zijn voor jullie, niet alleen met mijn werk, maar ook als mens.

Om meer inspiratie op te doen, kunnen jullie hier mijn portfolio inzien of mijn meest recente werk via Instagram bekijken. Maar vergeet niet dat elke bruiloft uniek en onvergelijkbaar is. Het gaat tenslotte om jullie liefde voor elkaar.

YOUR WEDDING STORY

De investering voor foto- of videografie start va. €1695,-.

Vraag voor meer informatie en de mogelijkheden mijn trouwbrochure aan en vergeet niet jullie trouwdatum door te geven i.v.m. mijn beschikbaarheid. 

Verzend!


Lieve bruidsparen, willen jullie het geheim weten achter perfecte trouwfoto’s en video’s?

Download dan mijn GRATIS checklist. En kies ervoor om het op jullie prachtige dag het niet alleen aan het toeval over te laten. Maar kijk wat jullie zelf kunnen doen om de foto’s/video’s van jullie liefdevolle dag nog beter te maken.

Vul hieronder jouw naam en e-mailadres in. En ontvang de GRATIS checklist, vandaag nog!

HET
GEHEIM

van perfecte beelden

Verzend!

"IK WIL GRAAG VAN TOEGEVOEGDE WAARDE ZIJN, NIET ALLEEN MET MIJN WERK, MAAR OOK ALS MENS"