Heb jij ook zo veel video’s van je kind op je telefoon? Maar wat doe je er eigenlijk mee? Hoe vaak kijk je er naar en wat als je telefoon stuk gaat of gestolen wordt? Staat alles wel goed opgeslagen in de cloud of heb je een back-up? Waarschijnlijk sta je hier niet elke dag bij stil maar hoe waardevol zijn deze video’s eigenlijk?

Ik kan het je zo vertellen, het zijn allemaal momenten die je nooit maar dan ook nooit meer terug krijgt. Waarvan je een lach op je gezicht krijgt en soms zelfs een traan. Momenten die als ze later groot zijn zo belangrijk voor je kinderen zijn en voor jou. 

EVERLASTING

STORIES

maak van je simpele video’s een tijdloos verhaal! 

  • Je te veel video’s op je telefoon hebt staan van je kinderen.
  • Je snapt wat de waarde is van deze video’s en je graag iets wilt nalaten aan je kinderen.
  • Het je leuk lijkt om met al deze video’s aan de slag te gaan en je bereidt bent om hier +- 1 uur per week mee bezig te zijn.

DEZE CURSUS IS VOOR JOU ALS:

YES, KOM MAAR OP!

MIJN VERHAAL

Mijn moeder heeft een tijd geleden onze oude videobanden op usb-stick laten zetten. En ik heb met tranen in mijn ogen en een dikke lach op mijn gezicht deze beelden terug gekeken. Samen met mijn zoontjes Jonah en Arvie die nu zowat even groot zijn als ik toen was. En de beelden raakte mij niet alleen, maar hun ook! 
Wat me wel op viel was dat mijn moeder nauwelijks ergens op te zien is omdat zij altijd de persoon was met de camera in haar hand. Dat is erg jammer! Want door mijn ervaring van afgelopen tijd weet ik nu meer dan ooit, hoe belangrijk het is om goede video’s te hebben van je ouders, opa’s, oma’s of andere belangrijke mensen om je heen. 

Ik heb daarom iets bedacht waarvan ik weet dat jij als ouder het nodig hebt. Een stok achter de deur om orde te creëren in de chaos op je telefoon. Om stap voor stap te leren hoe je zelf per jaar of per gebeurtenis een mooie ‘jaarvideo’ kunt maken van deze beelden. En deze later aan je kinderen kunt geven. 

Kun je het zonder mijn tips en stok achter de deur? Helemaal goed! Maar bedenk dan dat je het waarschijnlijk al wel gedaan had en niet op deze webpagina aan het rondneuzen bent. ;)

  • Weet je hoe je gemakkelijk een selectie kunt maken en structuur aanbrengt tussen al die video’s op je telefoon.
  • Weet jij hoe je in de basis een video kunt monteren. 
  • Heb jij jouw eerste jaarvideo gemaakt! 

Na deze cursus:

  • 12 online modules om tot jouw eerste jaarvideo te komen.
  • Korte to the point video’s waarbij ik je stap voor stap uitleg wat je moet doen.
  • Directe toegang tot de online leeromgeving (6 maanden lang).
  • Bonus module: Ik neem je volledig mee in het monteren van een vakantie video (Binnenkort online).

Wat je krijgt:

SUPER, I'M IN!

EENMALIGE INVESTERING: €77,-

FAQ

Wat is het precies?
Het is een online cursus met 12 modules waarbij je direct toegang krijgt en je de video’s op eigen tempo kunt volgen. Ik leg met korte video’s uit wat je per module moet doen en het gaat van video’s selecteren, tips waar je de volgende keer op kunt letten als je video’s maakt tot aan het monteren van je eigen jaarvideo. 

Hoelang ben je per module bezig?
Ik verwacht dat je per module niet langer bezig bent dan een uur. Op het begin zal het iets korter zijn en als je eenmaal gaat monteren kan het zijn dat je een keer wat langer bezig bent. 

Kan het ook sneller/langzamer dan 1 per week?
Ja, je kunt de cursus op je eigen tempo volgen want je hebt een half jaar lang toegang. De cursus is wel gericht op een module per week. En speciaal zo opgebouwd om te zorgen dat je eerst snelheid krijgt in het selecteren van je video’s. Waardoor je hier elke week steeds minder tijd aan kwijt bent. Maar wil je liever meteen aan de slag met editen dan kun je na de module van week 2 ook de module vanaf week 7 gaan volgen. Dus bijvoorbeeld 2 modules achter elkaar, module 2+7, module 3+8, 4+9 etc. Houdt er dan wel rekening mee dat je dus veel meer tijd kwijt bent in de week. 

Hoe werkt een online cursus?
Na het aanschaffen van de cursus ontvang je een mail met inloggegevens voor Huddle. Dat is de site én app waar je kan inloggen en mijn cursus kan volgen. Je kunt ook precies zien waar je bent gebleven en vragen stellen op het dashboard als je ergens niet uitkomt. 

JA, DAT BEN IK!

Ik loop zo enorm achter, hier is geen beginnen aan!
Nee des te leuker is het juist! Het is een investering voor altijd, als je eenmaal weet hoe je het moet aanpakken en waar je moet beginnen kun je na het volgen van de cursus zelf er mee aan de slag gaan. En des te blijer ben je met het eindresultaat! Laat je het bij 1 video? Jammer, maar ook prima! Dat is altijd nog beter dan geen ;).

Ik ben een beetje een digibeet, is dit iets voor mij? 
Je hebt wel enige computer kennis nodig, je moet zelfstandig een programma kunt downloaden en installeren bijvoorbeeld. En je moet weten hoe je de video's van je telefoon op je computer kunt zetten. Maar als je dit kunt, kun je deze cursus zeker volgen! Ik neem je namelijk stap voor stap mee in het monteren van de video. Mocht er iets zijn waar je moeite mee hebt, mag je dit altijd vragen via het dashboard van de cursus of door mij een mail te sturen.

Dus…
Ben jij klaar om van je simpele video’s een tijdloos verhaal te gaan maken?

Eenmalige investering: €77,-