check out my

PORTFOLIO

Bekijk hier een impressie van mijn werk. 

Als ondernemer is het belangrijk om ook jezelf te kunnen laten zien en niet alleen wat je doet of verkoopt. Daarom is het hebben van goede foto's van jezelf onmisbaar in deze online tijd waarin social media een hele grote rol speelt. Ik denk graag met je mee over de mogelijkheden zodat we JOU kunnen laten zien op een manier die bij je bedrijf past.

Foto's gemaakt van:
www.instagram.com/joorkitchen
www.instagram.com/annetravelfoodie

Personal

Branding

Voor Walhout maak ik regelmatig nieuwe content. Dit varieert van bijvoorbeeld een aftermovie van de opening tot nieuwe foto's en video's (reels) voor hun Instagram. Ook heb ik het logo ontwerp gemaakt en de huisstijl bedacht zodat het precies past bij wat ze willen uitstralen namelijk een moderne zaak, maar toch lekker huiselijk. Zij serveren een heerlijke lunch op een net wat andere manier dan je gewend bent.
En tegen de avond schuif je er aan voor een goede borrel of een heerlijk diner én natuurlijk voor onze eigenzinnige cocktails! 

www.walhoutgoirle.nl | www.instagram.com/walhout_goirle

Content

Walhout

www.beau-jolie.com
www.instagram.com/beaujolie

Zoek je een fotograaf of videograaf voor je bedrijfsevenement? Zodat je hiervan de foto's kunt delen op je social media kanalen?
Ook dat kan! Informeer voor de mogelijkheden. 

Georganiseerd door:

Isabel van Rijswijk Fotografie
Beauty Atelier Zuid
Floor Mindset & Groei


Een heerlijke ochtend georganiseerd door moeders voor moeders. Met veel ruimte voor plezier, selfcare en een goed gevulde goodiebag. 

Aftermovie

Heavenly Motherhood

Event

Photography


Wil je graag meer informatie of misschien wel meteen een kennismakingsgesprek inplannen? Vul hieronder het contactformulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op. 

Let's Connect

VERZEND!

THANK

YOU

Ik neem zo snel mogelijk contact met je op!